Ei mitään mun lempikukkia, mut kuuluu kevääseen ja just pääsiäiseen
1392587.jpg
Tuon näkösiä ja odottaa huomisia kakkuja.
1392303.jpg
Aloitetaan. Köntti keltasta marsipaania.
1392304.jpg
Kaulitaan levyksi ja laiska kun olen, niin tuollasella kukkamuotilla painetaan valmis kukka marsipaanista.
Palat voi toki tehdä käsinkin, mutta näin tulee varmemmin tasakokosia terälehtiä.
1392307.jpg
Terälehtien päät leikataan sopivasta kohtaa. Eli riippuu vähän siitä, että minkäs kokosia narsisseja ollaan tekemässä.
1392310.jpg
Terälehdet liiskataan tomusokeroiduin sormin ja tyviosa painetaan lyttyyn. Hammastikulla saa näppärästi painettua muutaman painauman terälehteen.
1392321.jpg
Terälehdet asetetaan kuivatusastiaan. Sen ei tartte olla folionyyttiä kummempi, ideana vaan nostaa terälehtien päitä keskustaa korkeammalle.
1392325.jpg
Sitte tuo narsissin keskusta, mikä sen nimi sitte ikinä onkaan. Pikku pala marsipaania levyksi ja painellaan reunaan tuollanen viivarivistö.
1392327.jpg
Pyöräytetään levy rullalle ja painellaan saumat kadoksiin.
1392336.jpg
Se, mikä se sitte ikinä onkaan painellaan terälehtien päälle.
1392339.jpg
Ja keskelle törkätään vielä emi... Onks ton keskitiitin nimi emi? en tiedä...

Ja valmis on... alta puuttuu kakku, mut huomenna sen pitäs olla valmis.