Jostain syystä, vaikka elämä muuten monottaa päähän oikeen urakalla, ni arpaonni ei muo hylkää... ja pitiki mennä sanomaan seki "ääneen"...

Nokke kokkaa-blogin Noora järjesti 1-v arvonnan ja ennustajaeukkoa piti esittää, jotta sai tuon arpalipukkeen lunastettua... Mulla ei niin järin vilkas mielikuvitus vastauksessa ollu, mut jotain kummiski !!!

Nooran ystäva ja täten selkeesti munki frendi, nappas mun lipukkeen kaikista 125:n joukosta... Kiitos ystävä !!!

Eilen hain palkinnon postista ja repisin laatikon auki siinä kävellessäni autolle (niin taitaa tehdä muutki, tunteeko siitä kakkubloggaajan?)... Mahtavia juttuja!!! Osa tuttuja ja osa ihan uusia tuttavuuksia =)

DSC06614.jpg
Välimeren hedelmä ja suklaasekoitus, turkinpippurirouhetta, mariannerouhetta, leivosvuokia, marimekko lautasliinoja, maraboyn tummaa suklaata...
Edellämainitut on enämpi ja vähempi tuttuja, mut sitte oli vielä kookoshilloa... siitä saattaa saada aikaseks vaikka ja mitä hyvää... ja suklaapapuja, kahvinpavun näkösiä, mut uskoakseni jonkun ihanan suklaan makusia... kahvista tykkään kyllä, mut ihan sellasenaan ;)

DSC06617.jpg
Noiden lisäks oli mukana viel tää Nooran piirtäämä kortti... piirustustaito siis Nooralla hanskassa, HYYVÄ... Alinen kanssa vaan väännetään kättä, kumpi tämän kortin saa pitää (heppahullu kun on) !!!

KIITOS NOORALLE VIELÄ KERRAN IHANASTA PALKINNOSTA =)