Ja siis ihan ens alkuun ennen kun mitään voittajaa esitellään, niin haluan kiittää teitä kaikkia, ihan kaikkia jotka täällä tän vuoden aikana ootte käyneet... Toi mittarilukema(t) tos vasemmal näyttää meinaan ihan käsittämättömän sikahienoa lukua =D Tuli muute toi satatonnii täyteen täs kesken arvontahässäkän ja sen takii vähä kestiki, ku koitin nähä sen tasalukeman... EN NÄHNY...DÄÄM !!!

Ittestä tuntuu vaan oikeesti niin hassulta, et joku on kiinnostunu näist meijän hömpötyksistä... kyökissä piiperretään jos jongunmoisia viritelmiä ja pidetään hauskaa... mut siis kivaa on ja nii kauan hössötetään, ku hauskalta tuntuu !!!

Niin niin ja laarin laa... ja sitte asiaan !!!

Kommenttien kautta arpalipukkeen lunastivat: Marilee, Kirsikka, Kati, Anskuu, Sanna, Tupu, Tonttumuori ja Piia :) Ja he saivat oman sivunumeronsa samassa järjestyksessä kirjan lopusta, eli sivun numero 136 jälkeen...

Kirjaan ehtis osallistumisajan sisällä kirjautuun huikeat 136 henkilöä :)

 

Arvonnan suoritin täällä ja tuo kone ilmotti onnenpekaksi...

********************************************************

********************************************************

********************************************************

... SIVUN NUMERO 118   =D ...

... JA SEHÄN ON SITTE NIMELTÄNSÄ  SEIKKU  KAJAANISTA !!!

Järisyttävät onnittelut Seikulle :D

Kirjaa voi käydä lukemassa täällä !!!

 

Seikulle lähtee sitte heti maanantaina tällanen mun mielestä varsin tarpeellinen pakkaus... ja kun tämä kyseinen Seikku pitää blogiansa meiltä kaikilta salassa (jokasella siihenkin varmaan syynsä) ... niin mä toivon, että hän laittaa mulle ainaski jotain kuvia tuotoksistaan tulemaan ja mä taas laitan niitä tänne näytille =)))

Sopiiks tällanen järjestely... paketin saat jokatapauksessa, mut tapana on aina hiukan koittaa kiristää ;)

Ja tässä tämä:

Kaks ja puol kiloo kirkkaan valkosta marsipaania ja Ikean kalustoa... muovinen palettiveitti, kakkulapio ja kaks ihan tajuttoman hyvää silikoni lastaa ja just hyviä esim. ruusujen teon yhteydessä =)))))
Tost 2,5 kilost tuleeki muute aikast mont ruusuu ;)

Laitathan mulle Seikku ripeesti osotetietoja tulemaan, ni saan paketin heti maanantaina postipoja kuljetettavaks =D
Ja se salasana, jonka lupasit ;)

Vielä kerran
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE !!!