Muistakaa osallistua arvontaan TÄÄLLÄ postauksessa (klik klik)...

11-vuotis päiviään juhliva Aleksi toivoi kaffepöytään Harry Potter-kakkua...
Pää hakkas tyhjyyttään tätä tehdessä... mut jotain sain kuiteski aikaseks =)


Rouva E teki muutama päivä aikasemmin noi Siepin siivet, rillien osat ja jotain muuta HarryPotter krääsää... rillit ja siivet mä löysin heti.... muiden olemassa oloa en kyl ees tienny olevankaan ;) Tehdään nykyään töitä silleen salamyhkäsesti, välillä tietämättä ittekkään mitä tekee !!!
Ja asiaan...


Mul oli ihan pikkanen kuva tost Harry Potter logosta... eli vapaalla kädellä kun sen tohon pruuttasin, ni mittasuhdevirheitä taatusti löytyy !
Pikeerillä tein ääriviivat ja sisään pruuttasin tofkiitä (toffee-kinuskia=keitetty kondensoitu maito)... Aleksin isä on 100%:n kinuskifani ja maistettuaan tofkiitä, ilme oli sanoinkuvaamaton ;)
Siepin pallon tein pelkästä sokerimassasta ja siivet liimasin palloon tummalla suklaalla =)


Siipien tekotavasta mulla ei ol mitään käryä... tukikeppinä näytti olevan spagetin pätkä... mä lisäsin tapoihin kuuluen hiukka kimalteita ja näin kokonaisuus tyydytti muo riittävästi 8)


Rillit sisko oli pruutannu leivinpaperille... mä vaan liimasin sangat sulalla suklaalla kiinni :)
Täytteenä kakussa oli mansikkamousse sekä banaanin viipaleita =)


Mukaan matkaan läks tää kanavoikkari... tän piti olla oikeesti HAUSKA !!! Mut tee sit hauska käskystä, ei onnistu multa ;) Välil tulee kyl ilman käskyä vähä liikaki hauskoja, niin hauskoja, et oikeen hävettää !!!

ONNITTELUT ALEKSILLE !!!