Wanhassa Tallissa on tänä suvena hääjuhlia vietetty nyt kahta viikonloppua lukuunottamatta joka viikonloppu... toinen toistaan upeampia juhlia, ihania hääpareja, mukavia vieraita ja meillä tietty kyökin ja tiskin takana loistavaa porukkaa =)
Ruokapuoli ja kakut me hoidetaan luonnollisesti itte, alusta loppuun ja lähiruokaa käytetään tietty aina ku mahollisuus on ! Mun kohtuullisen rajottunu ruokavalioki on saanu ihan uusia piirteitä, kos meil asiakkaat rakentaa ihan itte menuunsa :)
3 x salaatti, 3 x kala, WT-gratiini, peruna, liha, leipä ja alkoholittomat juotavat... Noilla saa todella näyttävän pöydän ja vaan mielikuvitus on rajana 8)...
Tän postauksen ei muuten pitäny olla mikkää mainospala, mut menköön ny semmosenaki ;)... asiaan...

Melkein joka juhlassa ollaan päästy tekemään jotain "uutta" ja näissä se oli tuo lihapuoli, josta kuvia tuol lopussa... mut ensteks tietty kakku...


Kyl mää oon vino !!!... Omena-kanelimoussella täytetyt hääkakut =)...
Ja voin kertoa, et oli ihan Cruella De Vil- olo, näit rakennellessa ;)


Ylimpänä hääparin kakku, jonka pakkaan aina morsiusparin matkaan illan päätteeks =)

Sit viel muutama kuva näiden juhlien lihoista...


Mulla oli olevinaan parempiaki kuvia kylmiöstä 8O... no ei ollu sit vissiin :/
Siin ne ny kummiski on... kolme kappaletta Saksan tilan kalkkunaa, tost puolen kilsan pääst !
Meinasin muute lähtee hakeen näit kottikärryil, ni olis ollu viel ekologisempaa... haiskahti kuiteski liikaliikunnalt, joten Jaska toi ja kanto ne suoraan keittiön pöydälle :)


ööö... ei niin näyttävä kuvakulma :( Mut maku oi loistava ja voitte vaan kuvitella, miten joulufiilis tuli näit koristellessa ;) Herneet kun nakkasin toho alustalle, ni oli pakko kurkata akkunast, näkyyks tonttui ;) Ei näkyny !


Pöydässä kalkkuna ei muistuttanu kuiteskaan lainkaan jouluselta... sopis pikemminki täydellisesti tähän erikoisemmin yhdistettyyn ruokalistaan. Täs ei siis noudatettu lainkaan mitään yhtä suuntaa, vaan tarjolle tuli ruokia maailman ja maan eri alueilta: Vihreä salaatti, Mansikkamarinoidut kasvikset, hedelmäinen halloumjuustosalaatti, äyriäiskimara, savulohi, frittimuikut valkosipulimajolla, wt-gratiini, pesto-perunat, savustettu kalkkuna hedelmäisellä kastikkeella ja ranneleipää... vimppa on muute entiseltä nimeltään saaristolaislimppu ja teenki sen edelleen samalla ohjeella... nimi vaan vaihtus, kos meikäläisten ranteet on ihan entisiä ton limpun takia ;)... ja sitä on muuten menny tänä kesänä ja paljon ! Ja onhan se hyvää, varsinki ku mä laitan voita tasan yht ison knöölin, ku o leipääki ;)


Viel yks koko pöytä kuva.

Onnittelut viel Sannalle ja Jounille !