Yllätyshän tän piti olla, kos koko synttäreitä ei ees "vietetty"... Mut tottahan toki Piipa ny pyys tuomaan kakkua tullessas, kos ei voi koskaan tietää jos vaiks joku sattuu kaffel tulemaan =D


Yhteistuumin päädyttiin tällaseen ratkasuun ! Kaks kakkua, joista toinen voidaan korkata (kenties paikalle saapuvien) yölaulajien kanssa ;)
Ja toinen kakku taas olis sitte seuraavan päivän vieraille =)


Nolla meni laulajille... Koitin sovittaa päälle viittä ruusua kauniisti, ei sit tullu nättii kasaa millään =( Sen takii niit on kuus... mut lehtiä on vaan viis ;)


Tätä vitosta syödään siel parhaillaan... eli ketä ny ei ol hoksanny käydä onnittelemas, ni kipin kapin Piipan tykö !!!
Ruusuja on tasan 50 ja niist piti muodostuu köynnös... ei tullu köynnöst ei, hyvä et koko kakku riitti alustaks ;) 50 o kauhian paljo !!!


Punanen nauha, "tina"koristein liittyy Piipan rakkaaseen harrastukseen eli kansantanhuun =) Koiviston puvun "ottanauha" ...  unohdin jo sen oikian nimen ;( Luin jostain, et se on säppeli, mut ei kuulemma ollu !!!


Kakkujen sisältä löytyy taas diplomaattikreemiä, sekä vadelmahilloa. Valkoset "tasaset" reunat on floravispiä ja kakkujen pintaan levitin ensteks kreemiä ja sitte ruskeeta kaulintamassaa... Nää hörhöpursotukset on sitte taas kreemiä, jota on ihana pursottaa, jälki kaunis ja kestävä, marsipaanikoristeet säilys täydellisesti verrattuna sihe et pursotukset olis ollu esim. kermaa... mutta harvalle uppoo noin miehekäs määrä kreemiä kurkusta alas ;)
Mites se kuuluskaa se vanha sananlasku... moni kakku päältä kaunis =D

Käytän muute tätä nykyä valmiskreemiä nimeltään artdeco (robertsilta)... muutamien mielestä ollu parempaa, ku voi-sokerikreemi :) Mulla ei ol viel henk koht mielipidettä, kos en edelleenkään mitään syä (enkä ees maista) =DLÄMPIMÄT ONNITTELUT PIIPALLE
50-VUOTIS PÄIVÄNÄ !!!