Viime viikosta selvisin taas hengissä, vaiks sunnuntaina olo oli kaikkee muuta kun reipas !!! Alkoholilla ei ol tullu paljoo täs pläträttyä ja sen todisti joulujuhlien jälkeinen olotila ;/ Hauskaa kuiteski vissiin oli ja se on pääasia !

Montaa kaakkua ei viime viikolla menny, mut hiukka kuiteski...
Torstaina maataloustuottajilla oli Wanhassa Tallissa syyskokous ja sinne tein hiukka tarjoiluja... suolaset unohdin kuvata, mut tässä kaakku:


Pelkkiä miehiä kun oli pelipaikalla, ni tein tällasen tsimppelin maidottoman kakun !
Täytteenä puolukkamousse... Gogreenin kermankorviketta, jogurtin kaltaista maustamatonta ÖÖÖ jotain, lusikoitavaa kamaa, puolukoita ja sit tietty liivatetta :) Kreeminä sininen keiju+tomppa ja pinta sitte marsia =)

 

Laitan tänne heti perään kuvan joulupöydästä...


Siittä löytyy kaik mulle olennaiset joulupöperöt (no ilman tota ekaa pärjäisin kyllä;)... Vihree salaatti, rosolli+soosi, kotijuusto, savukala, graavilohirullat, sinappisilli, keitetty peruna, lihapullat, perunaloota, lanttuloota, porkkanaloota ja tietty kinkku wanhan Tallin aurasinapilla ja säilyketölkkiherneillä =D Nam pläiskis...
Ja mä kun vetelen näit joka viikonloppu, tästä aattoon asti... ni saattaapi olla, et toi toinen blogi on ahkerammin päivitettynä ens vuodesta alkaen ;)

Nää kinkerit oli muuten meijän Hepojoki-seuran aikusten joulujuhlat... tarjolla oli myös makiaa, mut mä en ollu siin kohtaa enää kuvausvalmiudessa :/