No niin se äidin pikku-prinsessa vaan kasvaa. Onnea kovasti Alinelle, jonka toiveiden mukaan lastenjuhlakakku hänelle KRE:n kanssa yhteistyössä tehtiin.

Kilpatanssia harrastavalle neidille aiheeseen sopiva, tyttömäinen kakku.
1470178.jpg
Tässä kakku vielä kotona ja ilman kukkia.
Täytteenä metsämatjamousse, tuorejuustolla.

1470179.jpg
Sivuviistoa. Pursotukset toiveiden mukaisesti kolmella värillä ja just vaaleanpunaisesta, vaaleanvihreästä ja vaaleansinisestä, mistä hän tykkää. Flora vispiä, vaniljakreemillä höystettynä ja kohtuupaljon väriainetta.

1470180.jpg
KRE:n maalaama kuva Alinesta ja Eliaksesta, alkuperäiskuvan voit bongata Lapset ja harrastukset   kategoriasta. Maalattu pasta ja tomuväreillä marsipaanille.

1470189.jpg
Sankari korkkaa kakun. Alinen mielestä mä en osaa tehä hyvän makusta kakkua, kauniita kuulemma kuiteski. Hän otti siis ihan sievän palan...

1470190.jpg
...Tämän verran sitä kuiteski vaan tarjottimelle jäi. Lapset otti meinaan melko miehekkäitä paloja ja luulin, että Petri joutuu aikamoiselle lihotuskuurille.... mutta, mutta, lapsia oli juhlissa 14 ja ainoostaan kahelle lautaselle jäi kermavaahdot... Käsittämätönta. Sanoin muutamalle lapsen noutajalle, että vatsa tulee varmasti kipeäksi. Taisi olla muiden lasten mielestä siis hyvää.

1470214.jpg
Synttärijuhlat oli kilpatanssi-aiheiset... Alinen valmentaja Tomi Pohjankukka piti heille tunnin mittaisen tanssikurssin. Poikia ei meinattu saada tarpeeks, joten joutusin ottamaan maksettuja poikia. Antton ja hänen muutama koulukaveri (korvasin heille tämän "häpeän", kun joutuivat tanssimaan tyttöjen kanssa) toimivat partnereina, muutaman kilpatanssia harrastavan pojan apuna. Kiitos ja kumarrus kaikille pojille ja tietty tytöille myös.

1470191.jpg
Kaikille tytöille laitettiin tällanen matokampaus, kimalteineen ja koristeineen. Samis koristeet löysin Tiimarista (kynttilämansetteja). Kiitos avusta KRE:lle, hänen ystävälleen sekä Eliaksen äidille.

Onnea vielä Alinelle