Enkeliä ja ruusua varrella toivottiin rippikakkuun sunnuntaiksi.
Täs olis nyt muutama kuva marsipaani-kimalle-enkelistä sekä ruususta, varsi viel puuttuu =)
Sunnuntaina sitte kuvia kakusta.

1621303.jpg1621305.jpg
Molemmat etuviistokuvat...

1621307.jpg1621310.jpg
...sekä takaviivto ja yläviistokuvat :)

Enkelin tein marsipaanista ja siivet sokerimassa-marsipaani sekotuksesta. Päälle olen sitte levitelly kaiken maailman kimalteita ja hileitä ja kerranki oikeen luvalla. Enkeli kimaltaa livenä viel huomattavasti enämpi ;)

Punanen kimalleruusu, vielä ilman vartta.
1621312.jpg
Ja tähänki tuupattu tota hilettä.
Piipan keittöstä bongasin hyvän vinkin "liimata" hileet pirtulla (isännän riemuks). Oon plantannu kyl pastavärejä alkoholilla, mut sillä en ol tajunnu kostuttaa sokerimassan tai marsipaanin pintoja... Eipäs nyt mä valehtelin, kerran mä "poistin" tomusokerinjäämät yhen marsipaanikakun pinnasta viruvalgialla;) No siis joka tapaukses, alkoholi kun kuivaa nopiammin kun vesi, ni se on siks näppärämpää. Ja se tosiaan haihtuu, eli prommilleitten ei pitäis nousta tämänkään ruusun syönnin jälkeen :)

Ja Kyrön suunnalta kysäsen, että kelpaako?