Uhosin tekeväni vaikka sen 100 kinuskikakkua, jotta onnistun tekemään kauniin ja kakun päällä pysyvän kinuskin.
Viittä ensmäistä ja epäonnistunutta jos ei lasketa, ni tämä on sitte se eka sadasta... ja se meni pieleen.
Eli kinuski johtaa 1-0

1618568.jpg
2 dl kermaa ja 1,5 dl fariinisokeria keitin 20 minuuttia. Tippatesti kylmään veteen ja valmista oli.
Keitin tälä kertaa aikast kovalla teholla ja huomasin ensmäistä kertaa kinuskin paksuuntuvan jo keittovaiheessa. Levyn kun sitte sammutin, ni kinuski jatkoi jämähtämistään ja jouduin kaapimaan sen kakun päälle, vaikka oli vielä niin kuumaa ettei sormilla ilenny koskea.
Veittellä jouduin sen levittämään ja luonnollisesti jäljet tietysti jäi.  + että olin keittänyt sitä liikaa kokoon, koska tuo satsi ei riitäny likimainkaan tuon kakun pintaa "koristamaan". Mut ei imeytyny pintaan (jotain plussaa siis).

Kakkuna toimi tässä testissä suklaakeksi-voi pohja, välissä mariannerae rahka liivatteilla ja pinnalla sama satsi kun pohjalla.
Tohon lähikauppaan oli tullu sellasta mokkakermaa ja ostin sitä testiks... eli nuo pursotukset on sitä.
Hyvää, ketä tykkää mokan mausta... Tämä kakku hävis meillä isännän vatsan syövereihin :)