Mimmin blogista bongattu kanelikierrepitkon "tee se itse" ohje.
Laitoinki hänelle kommenttia, että olen samanmoista pullaa ostanu monet kerrat Junnilan leipomosta... ja luulin tän olevan joku heijän merkillisyytensä. Sairaan tajuttoman hyvää ja vielä kauniski, vaikka yleisesti en olkkaa mikkää pullaihminen =)

Tein iha oman vaihekuvasarjan, oli tää niin hyvää ja kivaa... nyt ku osaa ;)
1662633.jpg1662635.jpg
Perus / tavis pullataikinasta kaulitaan levy... Päälle levitetään kerros (sopiva, ei liikaa, eikä liian vähän) vaniljakreemiä. Mä käytän Metro-tukusta ostettua Leipo Mester merkkistä vanilla vaniljakreemijauhetta, jota myydään 5 kg:n pussissa.
Siihen päälle kookoshiutaleita ja sen päälle taas fariinisokeria.
Sitten vaan levy rullalle, samoin kun korvapuusteissa tehdään :)

1662638.jpg1662644.jpg
Rulla puolitetaan pituussuunnassa ja puolikkaat rullataan keskenään... Tässä kohtaa huomaa hyvin, jos vaniljakreemiä on liikaa :)

1662649.jpg1662652.jpg
Rullatut pitkot pellille ja paistumaan uuniin 180 asteeseen puolisen tuntia.

Ihan törkeen hyvää, suosittelen lämpimästi kaikille... tykkää pullasta tai ei  =)