No niin, nyt on juotu Maailman Voittaja-08 Simon kakkukahvit =)


Simo saavutti siis Tukholman Maailmanvoittaja-näyttelyssä tuon upean
WW-08 tittelin...
Muutama titteli oliki jo ennestään, tää kuiteski parhain tuolla listalla :)
Laatta on vaahtismassaa, sävytetty pronssitomulla ja tekstit pensselillä... Ruusut marsipaania ja pääl tietty discohilettä.


Täs sitte tämä koko kakku... viel iha onnellisesti kasassaki :)
Oon taas kokemuksen rikkaampi, tän kakun valmistuttua... Elikkäs kesäsin mun keittiöstä ei poistu sitte enää ainuttakaa kermakakkua ;)


Ja täs on sit syy... Tollee sit kävi, vaiks automatkaa ei ollu ku muutama kymmen kilometri 14 asteises autos :(  Alle oli levitetty tasanen siisti kermakerros, syy ei siis ole siinä ;)


16 munan pohja ja täytteenä 4 prk flora vispiä  ja 1 prk flora vanillaa (vatkattuna), 400g tuorejuustoa, 1 litra mansikkajugurttia, sopivasti tomusokeria ja parisataa grammaa vadelmia ja mansikoita, liivatetta kyytipojaks ja valmis =) Kostutin kokeeks maidolla ja aika jees maku kyl oli, makko myöntää :)


Täs likikuvana tää KRE:n näkemys Simosta :)
Nuo siniset ruusut on valkuais-tomusokeri pikeeriä... Noita voisin tehä vaik ja kui pal =) Vihreet lehdet on sitte voi-tomusokeri kreemiä... Kans iha kivaa touhua, niitte pruuttaaminen :)


Täs sitte kans varsinainen älynväläys... Matkitaan Ebeä, joo tehää samis pursotus joka näyttää ihan näyttely ruusukkeelta ...
Kääntelin ja pruuttailin testipruuttinkeja ensmäsen puol tuntia ja sithä mää sen hokasi, kuis sitä tehään :)
Eli ei taas nii kauhian vaikeet, kunhan vaa osaa ja keksii sen jipon;) Materiaali pursotuksissa ompi flora vispi.


Tässä Simo, joka on muute oikeesti sininen vaiks täs kuvas mustalt näyttääki ...
Tää on tällanen vapaa-aika kuva pienestä hauvelista...


Ja tässä sitte virallinen World Winner - 2008

Kaikenkaikkiaan iha jees projekti, joka opetti taas ja paljo. Maku oli kohillaan ja KRE:n kuva herätti valtavaa ihastusta koiraihmisten keskuudessa :)
"Kesäkakut" on sitte tästlähtien jollain muulla pinnotettuja, ku kermalla... ellei sitte ol mahollista pursotella juhlapaikalla... Tämä vaan tiedoks sukulaisil ja tuttavil, ystävil ja kavereil =)