Edellinen doberman-kakku oli sitte oletettavasti iha syötävää kamaa,
kos nyt tehtiin toinen =)))
Tai siis edellisen tekemiseen mä osallistuin hiukka enämpi
ja tää toinen on sitte pääasiassa KRE:n toteuttama :)
Tein mä tähän pohjan ;)))


8 munan suklainen kakkupohja ja välissä vadelmamousse.
KRE käyttää valmista moussepohjaa (jauhetta),
johon lisätään sitte haluama maku... täl kertaa siis vadelma =)


Aiheena kakussa tietysti doberman, Italia sekä Suomi...
Syksyn KRE laitto mukaan ihan omin luvin ;)


Nahkaniittipanta... dobermannien maineen takia 8D
Hienoja, kivoja koiria ne on oikeesti.


Syksystä nauttiva dobberi, josta löytyy lisää kuvia täältä.


Vaahteran lehti...
Lehdet ja niittivyön niitit on tehty marsipaanista
ja loput kuorrutuksesta ja koristeista on sitä kaulintamassaa.
Kuorrutuksen alla on voi-sokerikreemi.

Kaulintamassahan on oikeesti niinku marsipaani,
mut mantelia siinä on huomattavasti vähempi ja sen myötä "paremman" makusta
(siis niille ketä marsipaanista ei tykkää)...
Kaulintamassalla on huomattavasti helpompi kuorruttaa koko kakku,
koska se on elastisempaa eikä se lohkeile, niinku varsinainen marsipaani.
Meillä on käytössä 2,5 kg:n paketteja, sitä en tiedä myydäänkö sitä pienemmissä pakkauksissa :)
Myytävänä sitä on ainaski Metrotukussa ja Robertsilla.
Useammalta ihmiseltä on tullu kiitosta just tosta mausta.
Kuivaa inan verran hittaammin ku marsipaani,
mut sekaan voi taas laittaa sokerimassaa, ni tasoissa ollaan :)
Hyvää kamaa 8D