Serkkulikka pyys tekeen salibandyaiheisen kakun rakkaalle miehelleen synttärien kunniaks =)
Tein sählykakun... melkeen sama asia, kuulemma :)

2080917.jpg
Miehekästä koitin kaikin tavoin tehä... mut toi prinssihelma vei kyl raavaan miehen kuvan täst kakust kokonaan ;)
Vaahtismassa tais olla inan verran liika tönkköä, ku ei laskeutunu kauniisti toho kakun reunaan kiinni :) Itte vaahtokarkkimassa onnistus jo toistamiseen, eli taas on pinta,  ku vauvan peppu... ja vinkkinä kaikille: tehkää massa yleiskoneella...ja  reilusti vaan istumaan koneen päälle, ettei se vaihda huushollia kesken vatkauksen ;) Koneissa tuntuu olevan sen verta enämpi potkua, ettei jää niit pirun ilmakuplia 8D

2080918.jpg
Vaahtiksen pintaan vedin koukerotaikinapyörällä viivoja... molempiin suuntiin ja näinollen syntyi sitte ruutuja, luonnollisesti 8)
Sählymailan ja pallon tein kaulintamassasta... ja teksti mailanvarressa on pikeeriä :)

2080920.jpg
Jottai puuttus ja kauan funteerasin mitä lisäks laittais, ettei men pilal tyylikäs kakku ;)
Laiton sit tollasii "karvanappeja" ympärs kakun pintaa... Fantasiinan Jonnan blogista vaklatun idean mukasesti värjäsin kookoshiutaleita vihreellä kimalletomuvärillä :) Pikeeriympyrän päälle ripottelin noita hiutaleita ja siinähä se sitte oli koko komeus ;)

Tää kakku on 4 munan sokerikakkupohjalla varustettu, floravispi-tuorejuusto-suklaa-tomusokeri-liivate sekä Piltti aurinkoinen täytteellä täytetty ja vaahtismassalla kuorrutettu, jonka alla on tietysti kerros kermavaahtoa... (olipas lyhyt ja ytimekäs lause).

ONNITTELUT MASALLE !!!


Tämä kakku tänään ja huomenna yks heppakakku. Eli kakkurintamalla rauhallista, muute tääl ei rauhaa ol näkynykkää... Sunnuntaina, jos oon henkis... laitan kuvia ja juttua projektista, joka on viel pahasti vaiheesa =)
Hauskaa viikonloppua kaikille 8D